::بهترین خاک (فارسی):: وبلاگ عمومی و خواندنی من

Thursday, September 30, 2004

ميلاد مسعود خورشيد عدالت منجى بشريت قائم آل محمد(ص) مبارك باد

نیمه شعبان مبارک باد

خداى را سپاس كه بارديگر زمزمه هاى جشن ميلادت از عاشقانت شنيده مى شود.
شيرينى نام تو و شهد يادت به كامها مى نشيند
دوباره طاق ها براى نصرت تو قد علم مى كنند.
فرارسيدن سالروز ولادت يگانه منجى عالم بشريت، قطب عالم امكان، صاحب العصر و الزمان، فخر زمين و زمان حضرت حجت بن الحسن العسكرى(ارواحنا لتراب مقدمه الفداه) برتمامى مردم جهان مبارك باد. (چرا كه اوست كه تمامى مردم جهان به دنبالش مى گردند.)
اما… كاش اين شور و شوق و زمزمه هاى عاشقان مختص به اين ايام نباشد.
كاش حال و هواى دلمان هميشه به رنگ نيمه شعبان باشد.
كاش انتظار او زنگى باشد كه از نافرمانيش ما را نگه دارد.
كاش دردمان هميشه با توسل به او آرام گيرد.
كاش دستمان اكثراً جز به دعا براى او به سوى آسمان بالا نرود.
بياييم هميشه به ياد آن محبوب دلها باشيم و براى ظهورش دعا كنيم.
اللهم عجل لوليك الفرج... ادامه و متن کامل را در لینک زیر دنبال کنید


لینک به منبع اصلی مطلب

Wednesday, September 29, 2004

'ما همه سرباز توایم اهورا، تو لیست پرواز توایم اهورا'

هشت روز دیگر به آزادی ایران مانده است. همه ایرانیان در حال بستن چمدانهایشان هستند. آنها که خارج هستند چمدانهایشان را دارند می بندند تا همراه با استاد فتح الله اهورا پیروز خالقی یزدی به ایران بازگردند و عده ای دیگر از مزدوران ملاهان( من از این به بعد مثل استاد اهورا حرف می زنم) چمدان شان را می بندند که از ایران بروند و هر روز تعدادی هواپیما که در آن زن و بچه های ملاهان هستند، وجود یافتند. ما از امروز سرود ای ایران ای مرز پرهنر ای داغت بر سر در و پر گهر را می خوانیم و ... ادامه مطلب و لینکهای خواندنی دیگر در این زمینه


7 مهر » هخا به غیبت صغری رفت
4 مهر » هخا هخاست امروز روز هخاست امروز
1 مهر » ای اهورا! اگر تو مزدا داری من هم تویوتا دارم
1 مهر » ایران شده کرببلا، هخا بیا هخا ب

» ابراز علاقه وزير اطلاعات ايران به سفر 'دكتر اهورا' به تهران


لینک به منبع اصلی مطلب

کیفیت و پایداری منابع خاک و آب

یکی از مباحث مطرح در جهان، پایداری (sustainability) در همه جنبه های زندگی است. اهمیّت این بحث از زمانی بیشتر شد، که شتاب فزاینده تکنولوژی از یک طرف و به خطر افتادن منابع مختلف از طرف دیگر احساس شد.

یکی از ملموس ترین مباحث پایداری و البته مهمترین آن پایداری منابع طبیعی است و رکن ثابت و اصلی همه منابع طبیعی خاک و آب است، لذا در این بحث کوتاه قصد داریم در حد امکان به این بحث بپردازیم.

ادامه مطلب را از لینک زیر مطالعه نمائید.

لینک به منبع اصلی مطلب

Saturday, September 25, 2004

چند لینک به مطالب جالب و آموزنده بهمراه معرفی یک سایت- 2

در این هفته یک توصیه اینترنتی به شما داشتم، و آن مطالعه یک سایت است. سایت شرقیان، جدای از آنکه من گاهگاهی در آن خورده مطلبی دارم سایتی است که کمتر می توان پیدا کرد. من در این  سالهائی که با اینترنت سر و کار دارم مجله اینترنتی که حتی طنز آن هم بر اساس علم یاشد ندیده ام و مطمئنم با ادامه این روند می تواند روز بروز گسترش و مخاطبان بیشتری پیدا کند. این نشریه هر دوهفته یکبار منتشر می شود. و مطالب آن را اکثراً پس از انتشار در وبلاگهای نویسندگان هم بصورت آرشیو می توانید مشاهده کنید. اگر شما هم دوست دارید به جمع قلم زنان این سایت بپیوندید یا با ایمیل من تماس بگیرید یا کامنت بگذارید تا زمینه آشنائی و همکاری شما را با مسئولین این سایت وزین فراهم کنم. http://www.sharghian.com


Thursday, September 23, 2004

نانوتکنولوژي

آشنائی با فناوری معجزه گر آینده جهان- نانو تکنولوژی- به زبان ساده

در نیم قرن گذشته شاهد حضور حدود پنج فناوری عمده بودیم، که باعث پیشرفت های عظیم اقتصادی در کشورهای سرمایه گذار و ایجاد فاصله شدید بین کشورهای جهان شد. متأسفانه در کشور ما بدلیل فقدان جرات علمی و عدم تصمیم گیری بموقع ، به این فرصتها پس از گذشت سالیان طلائی آن بها داده می شد که البته سودی هم برای ما به ارمغان نمی آورد، همچون فنآوری الکترونیک و کامپیوتر در دو سه دهه گذشته که امروزه علیرغم توانائی دانشگاهی و داشتن تجهیزات آن، هیچگونه حضور تجاری در بازارهای چند صد میلیاردی آن نداریم. فناوری نانو جدیدترین این فرصتها ست، که کشور ما باید برای حضور یا عدم حضور درآن خیلی سریع تصمیم خود را اتخاذ کند.
علم و فناوری نانو ( نانو علم و نانو تکنولوژی) توانائی بدست گرفتن کنترل ماده در ابعاد نانومتری (ملکولی) و بهره برداری از خواص و پدیده های این بعد در مواد، ابزارها و سیستم های نوین است. این تعریف ساده خود دربرگیرنده معانی زیادی است. به عنوان مثال فناوری نانو با طبیعت فرا رشته ای خود، در آینده در برگیرنده همه ی فناوریهای امروزین خواهد بود و به جای رقابت با فن آوری های موجود، مسیر رشد آنها را در دست گرفته و آنها را به صورت « یک حرف از علم» یکپارچه خواهد کرد.
میلیونها سال است که در طبیعت ساختارهای بسیار پیچیده با ظرافت نانومتری ( ملکولی ) – مثل یک درخت یا یک میکروب – ساخته می شود. علم بشری لینک در آستانه چنگ اندازی به این عرصه است، تا ساختارهائی بی نظیر بسازد که در طبیعت نیز یافت نمی شوند. فناوری نانو کاربردهای را به منصه ظهور می رساند که بشر از انجام آن به کلی عاجز بوده است و پیامدهائی را در جامعه برجا می گذارد که بشر تصور آنها را هم نکرده است. به عنوان مثال:

• ساخت مواد بسیار سبک و محکم برای مصارف مرسوم یا نو
• ورشکستگی صنایع قدیمی همچون فولاد با ورود تجاری مواد نو
• کاهش یافتن شدید تقاضا برای سوخت های فسیلی
• همه گیر شدن ابر کامپیوترهای بسیار قوی، کوچک و کم مصرف
• سلاحهای سبک تر، کوچکتر، هوشمند تر، دوربردتر، ارزانتر و نامرئی تر برای رادار
• شناسائی فوری کلیه خصوصیات ژنتیکی و اخلاقی و استعدادهای ابتلا به بیماری
• ارسال دقیق دارو به آدرس های مورد نظر در بدن و افزایش طول عمر
• از بین بردن کامل عوامل خطرناک جنگ شیمیائی و میکروبی
• از بین بردن کامل ناچیز ترین آلاینده های شهری و صنعتی
• سطوح و لباسهای همیشه تمیز و هوشمند
• تولید انبوه مواد و ابزارهائی که تا قبل از این عملی و اقتصادی نبوده اند ،
• و بسیاری از موارد غیر قابل پیش بینی دیگر!


دكترDrexler در همايش جهاني نظام علمي در زمينه نانوتكنولوژي اظهار كرده است: “در جهان اطلاعات ، تكنولوژيهاي ديجيتالي كپي‌برداري را سريع، ارزان، كامل و عاري از هزينه‌بري يا پيچيدگي محتوايي نموده‌اند. حال اگر همين وضعيت در جهان ماده اتفاق بيافتد چه مي‌شود. هزينه توليد يك تن
‌تري بيت تراشه‌هاي RAM تقريبا" معادل با هزينه بري ناشي از توليد همان مقدار فولاد مي‌شود”.
دكترSmalley رئيس هيئت تحقيقاتي دانشگاه رايس و كاشف Buckyballs مي‌گويد:
" نانوتكنولوژي روند زيانبار ناشي از انقلاب صنعتي را معكوس خواهد كرد". در مقدمه مقاله نانوتكنولوژي كه توسط آقايان Peterson و Pergamit در سال 1993 نگاشته شده چنين آمده است :
" تصور كنيد قادريد با نوشيدن دارو كه در آب ميوه مورد علاقه‌تان حل شده است سرطان را معالجه كنيد . يك ابر كامپيوتر را كه به اندازه يك سلول انسان است در نظر بگيريد. يك سفينه فضايي 4 نفره كه به دور مدار زمين مي‌گردد با هزينه‌اي در حدود يك خودروي خانوادگي تجسم كنيد" .
موارد فوق، فقط تعداد محدودي از محصولات انتظار رفته از نانوتكنولوژي هستند. انسان در معرض يك انقلاب اجتماعي تسريع شده و قدرتمند است كه ناشي از علم نانوتكنولوژي است. در آينده نزديك گروهي از دانشمندان قادر به ساخت اولين آدم آهني با مقياس نانومتري مي‌گردند كه قادر به همانندسازي است. طي چند سال با توليد پنج ميليارد تريليون نانوروبات ، تقريبا" تمامي فرايندهاي صنعتي و نيروي كار كنوني از رده خارج خواهند شد. كالاهاي مصرفي به وفور يافت‌شده ، ارزان، شيك و با دوام خواهند شد. دارو يك جهش سريع و كوانتومي را به جلو تجربه خواهد نمود. سفرهاي فضايي و همانندسازي امن و مقرون به صرفه خواهند شد. به اين دلايل و دلائلي ديگر، سبكهاي زندگي روزمره در جهان بطور زيربنايي متحول خواهد شد و الگوي رفتاري انسانها تحت‌الشعاع اين روند قرار خواهد گرفت.

سه فناوری تسخیرکننده

از طرفی شاید بتوان گفت تسخیرکنندگان علم و فناوری آینده در سه گروه فناوری اطلاعات، نانوفناوری و زیست فناوری خلاصه می شوند.
قرارگیری مقادیر و حجم زیادی از اطلاعات در فضائی کوچک از ابعاد هم گرائی نانوفناوری و فناوری اطلاعات می باشد از طرفی در زیست فناوری و یا به عبارتی برای زیست شناسان قرار گیری حجم زیادی از اطلاعات در یک فضای بسیار کوچک موضوعی بسیار آشنا می باشد.
در کوچکترین سلول انسانی همه اطلاعات مربوط به یک موجود زنده از قبیل رنگ مو، رشد استخوان و عصب ها وجود دارد. حتی در قسمت بسیار کوچکی از سلول به نام DNA که شامل حدوداً پنجاه اتم می باشد همه این اطلاعات ذخیره می گردد ( نه تنها سطح یا به عبارتی تعداد اتم ها بلکه نحوه قرار گرفتن این زنجیره ها در ذخیره سازی اطلاعات زیستی اهمیت دارد). شاید یکی از علل هم گرائی این فناوری و فناوری اطلاعات وجود همین مسائل مشترک این سه فناوری است.

ابزارهاي جديد براي كارهاي ظريف

اگر شما از دانشمندان علوم سطح بپرسيد كه چه پيشرفتهاي عمده دستگاهي باعث شده‌اند تا نانوتكنولوژي در خطوط مقدم تحقيقات علوم فيزيكي قرار گيرد، تقريبا" همه آنها به داستان ميكروسكوپ پروب اسكن‌كننده SPM (Scanning probe microscope SPM: در SPM يک پروب نانوسکوپي در ارتفاع ثابتي بر بالاي بستري از اتم‌ها حفظ مي‌شود. اين فاصله مي‌تواند آن‌قدر کم باشد که الکترون‌هاي اتم‌هاي تيرک و سطح با هم تعامل داشته باشند. اين تعاملات مي‌تواند آن‌قدر قوي باشد، که اتم‌ها از جا کنده شده و به جاي ديگري بروند.)
اشاره مي‌كنند. عليرغم تازه واردگي به عرصه تحليل دستگاهي، استفاده از ميكروسكوپي تونل‌زني اسكن‌كننده STM (Scanning tunneling microscope STM : وسيله‌اي براي تهيه تصوير از اتمهاي روي سطوح مواد، که نقش مهمي در درک توپوگرافي و خواص الکتريکي مواد و رفتار قطعات ميکروالکترونيکي دارند. STM بر خلاف يک ميکروسکوپ نوري، براي تهيه تصوير نيروهاي الکتريکي را با يک پروب نازک‌شده به حد تيزي يک اتم آشکار مي‌کند. پروب سطح را جاروب کرده، بي‌نظمي‌هاي الکتريکي حاصل از پوسته‌هاي الکتروني يا ابرالکتروني پيرامون اتم‌ها را به کمک يک کامپيوتر به تصوير مبدل مي‌کند. به دليل يک اثر مکانيک کوانتومي موسوم به «تونل‌زني»، الکترون‌ها مي‌توانند به سادگي از تيرک به سطح و بالعکس بجهند. درجه وضوح تصاوير در حدود nm1 يا کمتر است. از STM مي‌توان براي جابجايي تک به تک اتم‌ها و تهيه نقشه‌هاي پروضوح از سطوح مادي استفاده کرد.) ، ميكروسكوپي نيروي اتمي (AFM) و ديگر تكنيكهاي مشتق‌شده از اين دو مورد اصلي در بسياري از آزمايشگاهها ، به دليل حجم زياد اطلاعاتي كه از مقياس نانومتر به دست مي دهند، متداول و حتي گريزناپذير شده است.
ريچارد فينمن طي يك سخنراني در همايش جامعه فيزيك آمريكا در 1959 در مؤسسه تكنولوژي كاليفرنيا كه بعد در آنجا استاد فيزيك شد ايده‌هايي بنيادي در زمينه كوچك‌سازي نوشتجات، مدارها و ماشين‌ها ايراد كرد : " آنچه من مي‌خواهم به شما بگويم، مسئله دستكاري و كنترل اشياء در مقياس كوچك است. ترديدي وجود ندارد كه در نوك يك سوزن آنقدر جا هست كه بتوان تمام دايره‌‌المعارف بريتانيكا را جا داد." فينمن براي به تفكر واداشتن محققين و تاكيد نمودن بر عقيده‌اش مبني بر امكان فيزيكي چنين معجزه‌اي ، جايزه‌هايي 1000 دلاري براي اولين افرادي كه به اهداف مشخص شده اي در كوچك‌سازي كتابها و موتورهاي الكتريكي دست يابند تعيين كرد. فينمن تاكيد كرد : " من در حال خلق ضد جاذبه نيستم كه به فرض روزي اگر قوانين (فيزيك) آنچه ما مي‌پنداريم، نبودند عملي شود. من صحبت از چيزي مي‌كنم اگر قوانين آنچه ما مي‌پنداريم باشند، عملي خواهد بود. ما به آن دست پيدا نكرده‌ايم چون خيلي ساده هنوز درصدد انجام آن نبوده‌ايم."


وضعیت جهانی

از فناوری نانو به عنوان "رنسانس فناوری" و" روان کننده جریان سرمایه گذاری " یاد می شود.ورود محصولات متکی بر این فناوری جهشی بس عظیم در رفاه و کیفیت زندگی و توانائی های دفاعی و زیست محیطی به همراه خواهد داشت و موجب بروز جابجائی های بزرگ اقتصادی خواهد شد . هم اکنون بخش های دولتی و خصوصی کشورهای مختلف جهان شامل ژاپن ، آمریکا، اتحادیه اروپا، چین، هند، تایوان، کره جنوبی، استرالیا، اسرائیل و روسیه در رقابتی تنگاتنگ بر سر کسب پیشتازی جهانی در لااقل یک حوزه از این فناوری به سر میبرند . هم اکنون روی هم رفته حدود 30 کشور دنیا در زمینه فناوری نانو دارای "برنامه ملی" یا درحال تدوین آن هستند، وطی پنچ سال گذشته بودجه تحقیق و توسعه در امر فناوری نانو را به 5/3 برابر افزایش داده اند. کشورهای ژاپن و آمریکا نیز فناوری نانو را اولین اولویت کشور خود در زمینه فناوری اعلام کرده اند .

و امّا بطور کلی و خلاصه اینکه:

• نانوتكنولوژي چست؟

• نانوتكنولوژي مطالعه ذرات در مقياس اتمي براي كنترل آنهاست. هدف اصلي اكثر تحقيقات نانوتكنولوژي شكل‌دهي تركيبات جديد يا ايجاد تغييراتي در مواد موجود است. نانوتكنولوژي در الكترونيك، زيست‌شناسي، ژنتيك، هوانوردي و حتي در مطالعات انرژي بكار برده ميشود.

• چرا " Nano"؟

• nano كلمه‌اي يوناني به معني كوچك است و براي تعيين مقدار يك ميليارديم يا 9- 10 يك كميت استفاده مي‌شود. چون يك اتم تقريباً" 10 نانومتر است، اين اصلاح براي مطالعه عمومي روي ذرات اتمي و مولكولي بكاربرده ميشود.

• تفاوت بين نانوعلم و نانوتكنولوژي چيست؟

• نانو علم صرفا" تحقيق است ولي نانوتكنولوژي كاربرد تحقيقات براي حل مسائل و ساخت مواد جديد است.

• نانوتكنولوژي از كجا آمده است؟

• براي اولين بار ريچارد فينمن برنده جايزه نوبل فيزيك پتانسيل نانوعلم را در يك سخنراني تكان‌دهنده با نام " درپايين اتاقهاي زيادي وجود دارد"، مطرح كرد . فينمن اصرار داشت، كه دانشمندان ساخت وسائلي را،كه براي كار در مقياس اتمي لازم است، شروع كنند. اين موضوع مسكوت ماند، تا اينكه اريك دركسلر (دانشجوي تحصيلات تكميليMIT) نداي فينمن را شنيد و يك قالب‌كاري براي مطالعه "وسايلي كه توانايي حركت دادن اشياء مولكولي و مكان آنها را با دقت اتمي دارند" ايجاد كرد، كه در سپتامبر 1981 در مقاله‌اي با نام " پروتئين راهي براي توليدانبوه مولكولي ايجاد ميكند" آن را ارائه داد. دركسلر آن را با كتابي بنام " موتورهاي خلقت" دنبال كرد و توسعه مفهوم نانوتكنولوژي را همانند يك كوشش علمي ادامه داد. اولين نشانه هاي ثبت‌شده از اين مفهوم نانوتكنولوژي تغيير مكان دادن اشيا مولكولي، در سال 1989 بود، موقعي كه دانشمندي در مركز تحقيقات آلمادنIBM اتمهاي منفردگزنون را روي صفحه نيكل حركت داد، تا نام IBM را روي سطح نيكل نقش كند.

• آيا نانوتكنولوژي خيالي‌تر از علم است؟

• از موقعي كه اولين مقاله در دهه گذشته منتشر شد، از نانوتكنولوژي همانند چوبدست سحرآميزي براي ساخت كودكان طراح تا ماشينهاي توليد اكسيژن براي استعمار كره مريخ، تصور مي‌شد. هيجانات از واقعيات جلوتر بود، اما پيشرفت واقعي با مسائلي پيش‌پا افتاده شروع شد.چند سال پيش محققين در دانشگاههاي كاليفرنيا، رايس وMIT موفق به ساخت نانوذراتي شدند، كه به دانشمندان كمك مي‌كردند. تعدادي از اساتيد اين دانشگاهها شركتهايي تأسيس كردند، كه وسايل موردنياز براي تحقيقات مقياس نانو را مي‌ساختند. اكنون آنها به شدت دنبال حفاظت كارهايشان از طريق ثبت اختراع هستند، تا زمينه توليد فرايندهايشان را فراهم كنند. كاربردهاي علمي نانوعلم هنوز كم است. اما مقداري از توليدات اوليه اكنون وارد بازار مي‌شوند.

• كارهاي علمي انجام‌شده بوسيله نانوتكنولوژي چيست؟

• بيشترين كار علمي روي ايجاد تغييراتي در مواد شيميايي يا نقشه‌برداري از تركيبات زيستي، مانند DNA و سلولهاي سرطاني است. بعضي ازاولين محصولات تجاري، بهبود توليدات شيميايي كنوني يا روشهاي پزشكي است.

نویسنده: سید فخرالدین افضلی

نشریه اینترنتی شرقیان - شماره 4

http://www.sharghian.com/magazine/archive/005330.html


لینک به منبع اصلی مطلب

 for correct View, Encoding with

  Unicode(UTF-8)

آدرس جدید این سایت

http://ttak.fafzali.com/

سایت پشتیبان

 

لوگوی این سایت برای تبادل

logo

لوگو ی طارم تاک  برای شما

 

 

 

    تازه ها   

gmail_helper

 

 

   توجه مهم 

به منظور فراهم نمودن امکانات و پایداری بیشتر، مطالب این وبلاگ بطور همزمان در دو وبلاگ زیر هم بصورت Ø¢ینه ارائه می شود.

http://www.ttak.fafzali.com/

::..سایتهای کاربردی من..::

سایت شخصی

وبلاگ شخصی  

آموزش خاکشناسی

جی میل رایگان و راهنمای فارسی

:: منو ی اصلی ::

Main Menu

گالری عکس وبلاگ

دریافت دعوتنامه جهت "جی میل"  و یا "اورکوت"

معرفی نویسنده و طراح

 Ù†ÙˆØ´ØªÙ‡ های اخیر

 Ø¨Ø§یگانی

سایتهائی که می نویسم

امکانات سایت برای شما

جستجو  و ارسال مطلب و Ø¢ی دی یاهو

یاهو مسنجر و تبادل لینک

تبادل لینک

Ù¾یوندها

اشتراک خبرنامه

 Ù„ÙˆÚ¯Ùˆی دوستان

آمار سایت

اخبار فن آوری اطلاعات ایران

لینک به مطالب جالب

معرفی و دانلود نرم افزار

هر روز یÚ© کلمه انگلیسی ( مرکز آموزشی مسائل ریاضی، زبان و متون لاتین با سؤال تستی و ...)

::..جی میل و اورکوت..::

جهت اطلاعات بیشتر به یÚ©ی از دو سایت زیر بروید

www.4ugmail.blogspot.com

 

 

Menu | منو

 

::نویسنده و طراح::

Writer and

Web designer

نویسنده

   سید فخرالدین افضلی

دانشجوی دکتری تخصصی

سایت شخصی نویسنده

info@fafzali.com

 

My Photo
Name:
Location: isfahan, isfahan, Iran

-Ph.D. student.Know me more at My profile or www.khaky.com (My web page)

Menu | منو

 

ارسال جی میل‌های شما به موبایل‌تان

 قابل توجه خوانندگان محترم مطالب این سایت- تغییر آد...

 

 تبادل لینک متنی و پیوستن به گروه تبادل لینک رایگان...

 سوختی برای آینده

 راهنمای کامل فارسی pop و forwarding رایگان در جی میل

 جشن گندم و چند نکته پر اهمیت

 جدیدترین کنفرانسهای معتبر و خبرنامه آن

 سد کارون 3 تولید برق و مهار سیلاب یا دریاچه ای برا...

 چرا اینجا؟ مسابقه با جوایز دو جی میل رایگان و بدون...

 

Menu | منو

    06/01/2004 - 07/01/2004

    07/01/2004 - 08/01/2004

    08/01/2004 - 09/01/2004

    09/01/2004 - 10/01/2004

    10/01/2004 - 11/01/2004

    11/01/2004 - 12/01/2004

    04/01/2005 - 05/01/2005

    Powered by Blogger

    Email me,fafzali@gmail.com

     

    Menu | منو

    :: امکانات سایت برای شما ::

     

    ارسال سئوال شما و پاسخ آن از ما (FAQ)

    لینک به مطالب خواندنی و جالب از دیگر سایتها

    ثبت نام شما در دفتر یادبود جهانی وبلاگ

     Ù„ینک سایت مورد نظر خود را اضافه کنید 

    لیکدونی های مهمان/Guest Links

    معرفی این سایت به دوستانتان

    در نظر سنجی ما شرکت کنید

    گالری عکس ( فوتوبلاگ)

     

    Menu | منو

     

    :: جستجو  و ارسال مطلب::

    Search and send

    سرچ مطالب سایت در قسمت نوار بالائی همین صفحه

    ارسال کل مطلب  هر عنوان از طریق ایمیل برای شخص مورد نظر شما، از طریق Ø¢یکون مورد نظر در انتهای هر نوشته

    در صورتیکه دوست دارید از طریق یاهو میسنجر تماس برقرار نمائید یا از بروز شدن وبلاگ مطلع شوید، Ø¢ی دی من fakhrafzali می باشد

    Menu | منو

     

     

     :: یاهو مسنجر و تبادل لینک::

    Yahoo Messenger  and link exchane

    سر تیتر هفت مطلب آخر ارائه شده در وبلاگ «بهترین خاک» را در یاهو مسنجر خود قراردهید و بصورت اتوماتیÚ© همیشه از آپدیت شدن سایت ما مطلع شوید

    مطالعه راهنما و اجرای دستورالعمل

     

    Menu | منو

     

    :: تبادل لینک ::

    link exchange

     

    همچنین می توانید Ù„ÙˆÚ¯Ùˆی هوشمند یا

    لوگوی ساده وبلاگ ویا لینک به وبلاگ

      ما را در سایت و وبلاگتان قرار دهید، که در اینصورت ما را خبر کنید تا ما هم لوگوی شما را قرار دهیم

    مطالعه راهنما و اجرای دستورالعمل

    Menu | منو

     

    :: لوگوی ساده ::

    simple bestsoil logo,لوگوی ساده وبلاگ بهترین خاک

    لوگوي وبلاگ برای شما

     

    ::Ù¾یوندها::

    links

     

    Blogroll Me!

     Ù„ینک سایت مورد نظر خود را اضافه کنید 

    Menu | منو

     

     

    :: اشتراک خبرنامه ::

    newsletter

     

    با قرار گرفتن در ليست  Ø§Ø±Ø³Ø§Ù„ خبرنامه، در اين قسمت، خلاصه و لینک به مطالب را دریافت می کنید

    Enter your email address below to subscribe to Ttak weblog!


    powered by Bloglet

    Menu | منو


     

    Advertisements

     

    :: لوگوی دوستان ::

    Favorite logo

    دو هفته نامه اینترنتی شرقیان
     

    همه چيز درباره کامپيوتر به زبان فارسی

    Menu | منو

    ::آمار سایت::

     



     

     

     

    Menu | منو

    هرگونه نقل و استفاده از مطالب اختصاصی این وبلاگ، صرفاً با ذکر منبع یا لینک آن، مجاز میباشد.

    © 2003,2004,All Rights Reserved